Allmänt

Ägarintervju - Snäckor som husdjur

2019-04-24 13:40 #0 av: Sraa91

Tillägg: även utanför Stockholm i städer runt omkring går bra.

Hej hej!
Mitt namn är Sara och jag ska skriva en artikel om snäckor som husdjur samt om lagstiftning. Tycker att det skulle vara jätteroligt att få med en intervju med en djurägare som i dagsläget har snäckor i artikeln. Gärna i Stockholmsområdet, vore kul att få intervjua på plats i hemmet. Vid intresse svara gärna här så kan jag skicka ett mejl och berätta mer :)
Hoppas vi hörs! Mvh Sara.

Anmäl
2019-05-09 22:26 #1 av: IsabellsHamsterhem

Precis plockat 4 små parksnäckor (haft kontakt med jbv och naturverket om det så lagligt) :) Kan inte så mkt om dem men svarar gärna om du har några frågor för nybörjare ;)

Rescue --> https://isabellshamsterhem.weebly.com/

Guldhamster, Campbell Dvärghamster, Vintervit Dvärghamster och Roborovski Dvärghamster uppfödning --> https://luvaxhamstery.weebly.com/

Anmäl
2019-05-16 07:26 #2 av: Sraa91

Hej tack snälla för ditt svar :) Såg nu precis! Kul att du tagit hem :D Jag har redan haft en intervju med en ägare samt en uppfödare nu, så letar någon som är sajtvärd bara :) Tack ändå! Hade varit intressant att höra från din sida också men blir platsbrist :) Ska ta bort mitt inlägg här nu :) Ha det såbra och lcyka till med snäckorna :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.