Boende & Inredning

Archatina Suturalis Silver...

2015-12-05 00:38 #0 av: Missbabatnaa

Hej! Det är så att min syrra överraskade mig med att köpa tre Archatina Suturalis Silver och jag har ingen aning vad för slags luftfuktighet och temperatur dom ska ha, har sökt på nätet men jag har inte lyckats hitta något, så jag skulle vara jätte tacksam om ni vet något :/ Just nu går dom med mina A. Achatina och dom värkar inte vara så glad i det, har nästan aldrig sett dom vara ute och gå, dom ligger mset nergrävd  :(

Anmäl
2015-12-07 14:10 #1 av: Gaara

Vad jag vet så kan de mycket väl gå med A. achatina. Jag har en Archachatina marginata suturalis i silver version och en albino som går med en Archachatina marginata ovum (leucistic) i samma låda. Det funkar finfint i alla fall. Jag skulle rekommendera dem att ha ungefär samma som A. achatina bara att Archachatina varianterna är mer tåliga när det kommer till lägre temperaturer. Är ingen expert inom det men det är så jag har uppfattat det gällande mina i alla fall. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.