Bilder/Videor

Album av A perfect circle

2013-03-05 16:20 #0 av: PEwhite

Jag har nästan lite svårt att vistas här. Jag har aldrig haft snäckor eller sniglar som husdjur och jag har som mest tagit i skalet på en snäcka. Jobbigt nog har jag nog cyklat över någon även om jag försöker undvika. Mest för att det är äckligt, men också för att de är levande varelser.

Nu när jag har dragit min erfarenhet av snäckor så kan jag ju säga att jag blev nyfiken och kikade in här. Av en händelse lyssnade jag på "Pet" av A perfect circle när jag bläddrade bland iFokus kategorierna.

Interesting album artwork, tycker jag även om jag blir halvt livrädd när jag ser bilden.

Anmäl
2013-03-07 16:27 #1 av: [deen]

Kul att du kollar runt, det finns många fina bilder här. Många snäckor och sniglar är ju väldigt vackra, oavsett om man vill hålla i dem eller inte! Skämtar

Anmäl
2013-03-07 16:56 #2 av: PEwhite

#1

Jo, men precis! Jag fann det lite komiskt att bläddra genom kategorierna. Det är så väldigt fascinerande att i princip allt mellan himmel och jord finns här, på iFokus.

Jag kanske får läsa på lite om pettis-snäckor när jag ändå har hittat hit. Ha det så gott! Hjärta

Anmäl
2013-03-07 17:06 #3 av: PEwhite

... Och för första gången är jag lite kär i en snäcka. Blomma

Achatina reticulata (albino) - jag är fanatisk över albinism och vita rödögda djur. Så vackra. Ja, där ändrade jag väl uppfattning litegranna, om sniglar och snäckor. Men annars är jag fortfarande lite på min kant. Som t.ex. personer med reptilfobier som vägrar att röra vid ormar - så är jag väl mot sniglar rent allmänt. Snäckor. Reptiler, som i ormar, är mysiga dock.

Men om någon kom fram med en Achatina Reticulata skulle jag kanske ge den en puss, haha. Kär

Anmäl
2013-03-07 21:38 #4 av: [deen]

Haha, jag skulle nog inte pussa mina snäckor ens! Skrattar Ha det gott du med!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.