Boende & Inredning

Plastback

2012-04-22 13:49 #0 av: Flöffo

Jag ska skaffa snäckor till sommaren (svenska trädgårds snäckor) Och innan ska jag fixa och greja så att dom får det bra.Problemet är att jag har ingen plastback dom kan bo i (inte akvarium eller terarium heller,men vill ha plastback då det är billigast) Jag undrar om det finns någon affär i Göteborg där man kan köpa bra sånna.Jag har hittat vissa men det ligger ganska långt bort.Men ifall jag inte hittar något bättre så ska jag nog köpa denna.

Anmäl
2012-04-22 13:51 #1 av: Elsa98

SAMLA-lådorna från ikea är jättebra :)

Anmäl
2012-04-22 15:41 #2 av: vinteralvan

Jysk har också bra lådor.

Anmäl
2012-04-24 13:43 #3 av: MoaL

Jag använder samma slags backar som den du länkar till, den från Rusta (fast jag har aldrig sett någon med ljust lock, bara grått). Jag tycker att de är både snygga och lätthanterade. Enda nackdelen är att stora snäckor (Afrikanska) kan trycka upp locket om man inte spärrar det, men eftersom du ska ha svenska snäckor så riskerar du ingenting sådant åtminstone. :) Själva backen är i bra, mjuk plast som är lätt att borra upp ventilation i och som inte spricker, så personligen är jag väldigt förtjust i den sortens plastback.

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.