Om Snäckor iFokus

Välkommen till Snäckor iFokus!
Det här är sajten för dig som är intresserad av snäckor och sniglar, framförallt landlevande sådana, och den är till för alla oavsett ålder och kunskapsnivå.

Här kommer vi att prata om de olika arterna och deras individuella behov och utseenden, om artbestämning, avel, mat, sjukdomar, och allt annat som rör dessa intressanta djur. Du kan bland annat berätta om och lägga in bilder på dina egna snäckor och/eller sniglar, samt läsa och titta på vad andra har skrivit eller lagt in för bilder. Du kan också läsa de artiklar som finns, kolla vad som finns i länklistan, och ge förslag och komma med önskemål om olika saker på sajten.

Jag som är sajtvärd heter Moa och är född -89. Jag har själv för närvarande 14 olika arter och en underart av landlevande snäckor. Jag föder också upp snäckor av alla de arter jag har som är könsmogna.

Jag hoppas att vi alla kan hålla god ton på forumet och följa sajtens regler, och att sajten och dess artiklar och inlägg kommer att uppskattas av er medlemmar. Om ni har frågor, förslag eller vill säga något annat som gäller sajten så är det bara att skriva till mig. :)

Med vänliga hälsningar,
MoaL
, Sajtvärd

Värd

Avatar för MoaL

Medarbetare

Avatar för Smilla W